นโยบายความเป็นส่วนตัว​

นโยบายความเป็นส่วนตัว ufa656

อัปเดตล่าสุด 13 มิถุนายน 2023

          ประกาศความเป็นส่วนตัวสำหรับ Ballkaban (บริษัท) นี้อธิบายถึงวิธีการและเหตุผลที่เราอาจรวบรวม จัดเก็บ ใช้ และ/หรือแบ่งปัน (“ประมวลผล”) ข้อมูลของคุณเมื่อคุณใช้บริการของเรา (“บริการ”) เช่น เมื่อคุณ: นโยบายความเป็นส่วนตัว

 • เยี่ยมชมเว็บไซต์ของเราที่ http://www.ballkaban.com หรือเว็บไซต์ใดๆ ของเราที่เชื่อมโยงกับประกาศความเป็นส่วนตัวนี้
 • มีส่วนร่วมกับเราในรูปแบบอื่นๆ ที่เกี่ยวข้อง รวมถึงการขาย การตลาด หรือกิจกรรมใดๆ

คำถามหรือข้อสงสัย? การอ่านประกาศความเป็นส่วนตัวนี้จะช่วยให้คุณเข้าใจสิทธิความเป็นส่วนตัวและทางเลือกของคุณ หากคุณไม่เห็นด้วยกับนโยบายและหลักปฏิบัติของเรา โปรดอย่าใช้บริการของเรา หากคุณยังคงมีคำถามหรือข้อสงสัย โปรดติดต่อเราที่ [email protected]

สรุปประเด็นสำคัญ

          ข้อมูลสรุปนี้แสดงประเด็นสำคัญจากประกาศความเป็นส่วนตัวของเรา แต่คุณสามารถดูรายละเอียดเพิ่มเติมเกี่ยวกับหัวข้อเหล่านี้ได้โดยคลิกลิงก์ที่อยู่ถัดจากประเด็นสำคัญแต่ละประเด็น หรือใช้สารบัญของเราด้านล่างเพื่อค้นหาส่วนที่คุณกำลังมองหา

เราประมวลผลข้อมูลส่วนบุคคลใดบ้าง เมื่อคุณเยี่ยมชม ใช้ หรือสำรวจบริการของเรา เราอาจประมวลผลข้อมูลส่วนบุคคลโดยขึ้นอยู่กับวิธีที่คุณโต้ตอบกับ Ballkaban และบริการ ตัวเลือกที่คุณเลือก และผลิตภัณฑ์และคุณสมบัติที่คุณใช้ เรียนรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับข้อมูลส่วนบุคคลที่คุณเปิดเผยกับเรา

เราประมวลผลข้อมูลส่วนบุคคลที่ละเอียดอ่อนหรือไม่? เราไม่ประมวลผลข้อมูลส่วนบุคคลที่ละเอียดอ่อน

เราได้รับข้อมูลจากบุคคลที่สามหรือไม่? เราไม่ได้รับข้อมูลใด ๆ จากบุคคลที่สาม นโยบายความเป็นส่วนตัว

เราจะประมวลผลข้อมูลของคุณอย่างไร เราประมวลผลข้อมูลของคุณเพื่อจัดหา แก้ไข และจัดการบริการของเรา สื่อสารกับคุณ เพื่อความปลอดภัยและการป้องกันการฉ้อโกง ปฏิบัติตามกฎหมาย เราอาจประมวลผลข้อมูลของคุณเพื่อวัตถุประสงค์อื่นๆ โดยได้รับความยินยอมจากคุณ เราประมวลผลข้อมูลของคุณเมื่อเรามีเหตุผลทางกฎหมายที่ถูกต้องในการดำเนินการดังกล่าวเท่านั้น สอบถามเพิ่มเติมเกี่ยวกับวิธีที่เราประมวลผลข้อมูลของคุณ

เราแบ่งปันข้อมูลส่วนบุคคลในสถานการณ์ใดและกับฝ่ายใด เราอาจแบ่งปันข้อมูลในสถานการณ์เฉพาะและกับบุคคลที่สามที่เฉพาะเจาะจง เรียนรู้เพิ่มเติมว่าเราแบ่งปันข้อมูลส่วนบุคคลของคุณเมื่อใดและกับใคร

สิทธิของคุณคืออะไร? กฎหมายความเป็นส่วนตัวที่ใช้บังคับอาจหมายความว่าคุณมีสิทธิ์บางอย่างเกี่ยวกับข้อมูลส่วนบุคคลของคุณ ทั้งนี้ขึ้นอยู่กับตำแหน่งที่ตั้งทางภูมิศาสตร์ของคุณ เรียนรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับสิทธิ์ความเป็นส่วนตัวของคุณ

คุณจะใช้สิทธิของคุณอย่างไร? วิธีที่ง่ายที่สุดในการใช้สิทธิ์ของคุณคือการส่งคำขอเข้าถึงข้อมูล หรือติดต่อเรา เราจะพิจารณาและดำเนินการตามคำขอใด ๆ ตามกฎหมายคุ้มครองข้อมูลที่บังคับใช้

ต้องการเรียนรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับสิ่งที่ Ballkaban ทำกับข้อมูลใด ๆ ที่เรารวบรวมหรือไม่? ตรวจสอบประกาศความเป็นส่วนตัวฉบับเต็ม

สารบัญ

 1. เรารวบรวมข้อมูลอะไรบ้าง?
 2. เราจะประมวลผลข้อมูลของคุณอย่างไร?
 3. เราแบ่งปันข้อมูลส่วนบุคคลของคุณเมื่อใดและกับใคร
 4. เราเก็บข้อมูลของคุณไว้นานแค่ไหน?
 5. สิทธิความเป็นส่วนตัวของคุณคืออะไร?
 6. การควบคุมคุณสมบัติห้ามติดตาม
 7. ผู้อยู่อาศัยในแคลิฟอร์เนียมีสิทธิความเป็นส่วนตัวเฉพาะหรือไม่
 8. เราทำการปรับปรุงประกาศนี้หรือไม่?
 9. คุณจะติดต่อเราเกี่ยวกับประกาศนี้ได้อย่างไร
 10. คุณจะตรวจสอบ อัปเดต หรือลบข้อมูลที่เรารวบรวมจากคุณได้อย่างไร
 1. เรารวบรวมข้อมูลอะไรบ้าง?

ข้อมูลส่วนบุคคลที่คุณเปิดเผยต่อเรา

กล่าวโดยย่อ: เรารวบรวมข้อมูลส่วนบุคคลที่คุณให้กับเรา

เรารวบรวมข้อมูลส่วนบุคคลที่คุณมอบให้เราโดยสมัครใจเมื่อคุณแสดงความสนใจในการรับข้อมูลเกี่ยวกับเราหรือผลิตภัณฑ์และบริการของเรา เมื่อคุณมีส่วนร่วมในกิจกรรมบนบริการ หรืออื่น ๆ เมื่อคุณติดต่อเรา นโยบายความเป็นส่วนตัว

ข้อมูลส่วนบุคคลที่คุณให้ไว้ ข้อมูลส่วนบุคคลที่เรารวบรวมขึ้นอยู่กับบริบทของการโต้ตอบของคุณกับเราและบริการ ตัวเลือกที่คุณเลือก และผลิตภัณฑ์และคุณสมบัติที่คุณใช้ ข้อมูลส่วนบุคคลที่เรารวบรวมอาจรวมถึงสิ่งต่อไปนี้:

 • ชื่อ
 • หมายเลขโทรศัพท์
 • ที่อยู่อีเมล

ข้อมูลที่ละเอียดอ่อน เราไม่ประมวลผลข้อมูลที่ละเอียดอ่อน

ข้อมูลส่วนบุคคลทั้งหมดที่คุณให้กับเราจะต้องเป็นความจริง สมบูรณ์ และถูกต้อง และคุณต้องแจ้งให้เราทราบหากมีการเปลี่ยนแปลงข้อมูลส่วนบุคคลดังกล่าว

 1. เราจะประมวลผลข้อมูลของคุณอย่างไร?

เราประมวลผลข้อมูลของคุณเพื่อจัดหา แก้ไขหรือปรับปรุง และจัดการบริการของเรา สื่อสารกับคุณ เพื่อความปลอดภัยและการป้องกันการฉ้อโกง และเพื่อให้เป็นไปตามกฎหมาย เราอาจประมวลผลข้อมูลของคุณเพื่อวัตถุประสงค์อื่นๆ โดยได้รับความยินยอมจากคุณ

เราประมวลผลข้อมูลส่วนบุคคลของคุณด้วยเหตุผลหลายประการ ขึ้นอยู่กับว่าคุณโต้ตอบกับบริการของเราอย่างไร รวมทั้งหมด

 1. เราแบ่งปันข้อมูลส่วนบุคคลของคุณเมื่อใดและกับใคร

กล่าวโดยย่อ: เราอาจแบ่งปันข้อมูลในสถานการณ์เฉพาะที่อธิบายไว้ในส่วนนี้และ/หรือกับบุคคลที่สามต่อไปนี้

เราอาจจำเป็นต้องแบ่งปันข้อมูลส่วนบุคคลของคุณในสถานการณ์ต่อไปนี้:

 • การถ่ายโอนธุรกิจ เราอาจแบ่งปันหรือถ่ายโอนข้อมูลของคุณโดยเกี่ยวข้องกับหรือในระหว่างการเจรจา การควบรวมกิจการ การขายทรัพย์สินของบริษัท การจัดหาเงินทุน หรือการเข้าซื้อกิจการทั้งหมดหรือบางส่วนของธุรกิจของเราให้กับบริษัทอื่น
 1. เราเก็บข้อมูลของคุณไว้นานแค่ไหน?

กล่าวโดยย่อ: เราเก็บข้อมูลของคุณไว้นานเท่าที่จำเป็นเพื่อให้บรรลุวัตถุประสงค์ที่ระบุไว้ในประกาศความเป็นส่วนตัวนี้ เว้นแต่กฎหมายกำหนดไว้เป็นอย่างอื่น

เราจะเก็บข้อมูลส่วนบุคคลของคุณไว้นานเท่าที่จำเป็นสำหรับวัตถุประสงค์ที่กำหนดไว้ในประกาศเกี่ยวกับความเป็นส่วนตัวนี้ เว้นแต่กฎหมายกำหนดหรืออนุญาตในระยะเวลาการเก็บรักษาที่ยาวนานขึ้น (เช่น ภาษี การบัญชี หรือข้อกำหนดทางกฎหมายอื่นๆ)

เมื่อเราไม่มีธุรกิจที่ถูกต้องตามกฎหมายที่ต้องดำเนินการอย่างต่อเนื่องในการประมวลผลข้อมูลส่วนบุคคลของคุณ เราจะลบหรือไม่เปิดเผยข้อมูลดังกล่าว หรือหากไม่สามารถทำได้ (เนื่องจากข้อมูลส่วนบุคคลของคุณถูกเก็บไว้ในคลังข้อมูลสำรอง) เราจะดำเนินการอย่างปลอดภัย จัดเก็บข้อมูลส่วนบุคคลของคุณและแยกออกจากการประมวลผลใดๆ ต่อไปจนกว่าจะสามารถลบได้

 1. สิทธิความเป็นส่วนตัวของคุณคืออะไร?

สรุป: คุณสามารถตรวจสอบ เปลี่ยนแปลง หรือยุติบัญชีของคุณได้ตลอดเวลา

หากคุณอาศัยอยู่ใน EEA หรือสหราชอาณาจักร และคุณเชื่อว่าเรากำลังประมวลผลข้อมูลส่วนบุคคลของคุณอย่างผิดกฎหมาย คุณก็มีสิทธิ์ร้องเรียนต่อหน่วยงานคุ้มครองข้อมูลของรัฐสมาชิกหรือหน่วยงานคุ้มครองข้อมูลในสหราชอาณาจักร

หากคุณอาศัยอยู่ในสวิตเซอร์แลนด์ คุณสามารถติดต่อ Federal Data Protection and Information Commissioner

การถอนความยินยอมของคุณ: หากเราอาศัยความยินยอมของคุณในการประมวลผลข้อมูลส่วนบุคคลของคุณ ซึ่งอาจเป็นการยินยอมโดยชัดแจ้งและ/หรือโดยนัยขึ้นอยู่กับกฎหมายที่บังคับใช้ คุณมีสิทธิ์ที่จะเพิกถอนความยินยอมของคุณได้ตลอดเวลา คุณสามารถถอนความยินยอมของคุณได้ตลอดเวลาโดยติดต่อเราโดยใช้รายละเอียดการติดต่อที่ให้ไว้ในส่วน “คุณจะติดต่อเราเกี่ยวกับประกาศนี้ได้อย่างไร” ด้านล่าง.

อย่างไรก็ตาม โปรดทราบว่าสิ่งนี้จะไม่ส่งผลกระทบต่อความถูกต้องตามกฎหมายของการประมวลผลก่อนที่จะถอนออก และจะไม่ส่งผลกระทบต่อการประมวลผลข้อมูลส่วนบุคคลของคุณที่ดำเนินการโดยอิงจากการประมวลผลที่ถูกต้องตามกฎหมายนอกเหนือจากความยินยอมเมื่อกฎหมายที่บังคับใช้อนุญาต

หากคุณมีคำถามหรือความคิดเห็นเกี่ยวกับสิทธิ์ความเป็นส่วนตัวของคุณ คุณสามารถส่งอีเมลถึงเราได้ที่ [email protected]

6. การควบคุมคุณสมบัติห้ามติดตาม นโยบายความเป็นส่วนตัว

เว็บบราวเซอร์ส่วนใหญ่และระบบปฏิบัติการมือถือบางรุ่นและแอพพลิเคชั่นมือถือมีคุณสมบัติ Do-Not-Track (“ดีเอ็นที”) หรือการตั้งค่าที่คุณสามารถเปิดใช้งานเพื่อส่งสัญญาณ การตั้งค่าความเป็นส่วนตัวของคุณไม่ให้มีการตรวจสอบและรวบรวมข้อมูลเกี่ยวกับกิจกรรมการท่องเว็บออนไลน์ของคุณ ในขั้นตอนนี้ยังไม่มีการสรุปมาตรฐานเทคโนโลยีที่เหมือนกันสำหรับการจดจำและนำสัญญาณ ดีเอ็นที ไปใช้ ด้วยเหตุนี้ เราจึงไม่ตอบสนองต่อการส่งสัญญาณ เว็บบราวเซอร์ ดีเอ็นที หรือกลไกอื่นๆ ที่สื่อสารโดยอัตโนมัติถึงการเลือกของคุณที่จะไม่ติดตามทางออนไลน์ หากมีการใช้มาตรฐานสำหรับการติดตามออนไลน์ที่เราต้องปฏิบัติตามในอนาคต เราจะแจ้งให้คุณทราบเกี่ยวกับหลักปฏิบัตินั้นและจะประกาศเกี่ยวกับความเป็นส่วนตัวฉบับแก้ไขล่าสุด

 1. ผู้อยู่อาศัยในแคลิฟอร์เนียมีสิทธิความเป็นส่วนตัวเฉพาะหรือไม่

กล่าวโดยย่อ: ใช่ หากคุณอาศัยอยู่ในแคลิฟอร์เนีย คุณจะได้รับสิทธิ์เฉพาะเกี่ยวกับการเข้าถึงข้อมูลส่วนบุคคลของคุณ

California Civil Code มาตรา 1798.83 หรือที่เรียกว่ากฎหมาย “ฉายแสง” กฏหมายอนุญาตให้ผู้ใช้ของเราที่ ร้องขอและรับข้อมูลเกี่ยวกับประเภทของข้อมูลส่วนบุคคล (ถ้ามี) จากเราได้โดยไม่เสียค่าใช้จ่ายปีละครั้ง เปิดเผยต่อบุคคลที่สามเพื่อวัตถุประสงค์ทางการตลาดโดยตรง และชื่อและที่อยู่ของบุคคลที่สามทั้งหมดที่เราแบ่งปันข้อมูลส่วนบุคคลด้วยในปีปฏิทินก่อนหน้าทันที หาก และต้องการส่งคำขอดังกล่าว โปรดส่งคำขอเป็นลายลักษณ์อักษรถึงเราโดยใช้ข้อมูลการติดต่อเพิ่มเติมที่ให้ไว้ด้านล่าง

หากคุณอายุต่ำกว่า 18 ปี และมีบัญชีที่ลงทะเบียนกับบริการ คุณมีสิทธิ์ที่จะขอให้ลบข้อมูลที่ไม่ต้องการซึ่งคุณโพสต์ต่อสาธารณะบนบริการ หากต้องการขอให้ลบข้อมูลดังกล่าว โปรดติดต่อเราโดยใช้ข้อมูลการติดต่อที่ให้ไว้ด้านล่างและระบุที่อยู่อีเมลที่เชื่อมโยงกับบัญชีของคุณและคำชี้แจงว่าคุณอาศัยอยู่ในแคลิฟอร์เนีย เราจะตรวจสอบให้แน่ใจว่าข้อมูลไม่ได้แสดงต่อสาธารณะบนบริการ แต่โปรดทราบว่าข้อมูลอาจไม่ถูกลบออกจากระบบของเราทั้งหมดหรือทั้งหมด (เช่น การสำรองข้อมูล ฯลฯ)

 1. เราทำการปรับปรุงประกาศนี้หรือไม่

กล่าวโดยย่อ: ใช่ เราจะปรับปรุงประกาศนี้ตามความจำเป็นเพื่อให้สอดคล้องกับกฎหมายที่เกี่ยวข้อง

เราอาจจะปรับปรุงแก้ไข ประกาศความเป็นส่วนตัวนี้เป็นครั้ง เวอร์ชั่นที่อัปเดตจะถูกระบุด้วยวันที่ “แก้ไข” ที่อัปเดต และเวอร์ชั่นที่อัปเดตจะมีผลบังคับใช้ทันทีที่เข้าถึงได้ หากเราทำการเปลี่ยนแปลงเนื้อหาในประกาศความเป็นส่วนตัวนี้ เราอาจแจ้งให้คุณทราบโดยการติดประกาศการเปลี่ยนแปลงดังกล่าวอย่างชัดเจน และส่งการแจ้งเตือนถึงคุณโดยตรง เราขอแนะนำให้คุณตรวจสอบประกาศความเป็นส่วนตัวนี้บ่อยๆ เพื่อรับทราบว่าเราปกป้องข้อมูลของคุณอย่างไร

 1. คุณจะติดต่อเราเกี่ยวกับประกาศนี้ได้อย่างไร

หากคุณมีคำถามหรือความคิดเห็นเกี่ยวกับประกาศนี้ คุณสามารถส่งอีเมลถึงเราได้ที่ [email protected] หรือติดต่อเราทางไปรษณีย์ได้ที่:

บอลคาบ้าน

กรุงเทพ / ประเทศไทย

 1. คุณจะตรวจสอบ อัปเดต หรือลบข้อมูลที่เรารวบรวมจากคุณได้อย่างไร

ตามกฎหมายที่บังคับใช้ในประเทศของคุณ คุณอาจมีสิทธิ์ขอเข้าถึงข้อมูลส่วนบุคคลที่เรารวบรวมจากคุณ เปลี่ยนแปลงข้อมูลนั้น หรือลบข้อมูลนั้น หากต้องการขอให้ตรวจสอบ อัปเดต หรือลบข้อมูลส่วนบุคคลของคุณ โปรดกรอกและส่งคำขอเข้าถึงเจ้าของข้อมูล

ติดตามวิเคราะห์บอล :: วิเคราะห์บอล

ขอขอบคุณข้อมูลจาก :: บอลคาบ้าน

ติดตามผ่านช่องทางโซเชี่ยลมีเดีย :: ballkaban

PRIVACY POLICY

Last updated June 13, 2023 (นโยบายความเป็นส่วนตัว)
 
This privacy notice for Ballkaban (Company), describes how and why we might collect, store, use, and/or share (“process“) your information when you use our services (“Services“), such as when you:
 • Engage with us in other related ways, including any sales, marketing, or events
Questions or concerns? Reading this privacy notice will help you understand your privacy rights and choices. If you do not agree with our policies and practices, please do not use our Services. If you still have any questions or concerns, please contact us at [email protected].

SUMMARY OF KEY POINTS

This summary provides key points from our privacy notice, but you can find out more details about any of these topics by clicking the link following each key point or by using our table of contents below to find the section you are looking for.

What personal information do we process? When you visit, use, or navigate our Services, we may process personal information depending on how you interact with Ballkaban and the Services, the choices you make, and the products and features you use. Learn more about personal information you disclose to us.

Do we process any sensitive personal information? We do not process sensitive personal information.

Do we receive any information from third parties? We do not receive any information from third parties.

How do we process your information? We process your information to provide, improve, and administer our Services, communicate with you, for security and fraud prevention, and to comply with law. We may also process your information for other purposes with your consent. We process your information only when we have a valid legal reason to do so. Learn more about how we process your information.

In what situations and with which parties do we share personal information? We may share information in specific situations and with specific third parties. Learn more about when and with whom we share your personal information.

What are your rights? Depending on where you are located geographically, the applicable privacy law may mean you have certain rights regarding your personal information. Learn more about your privacy rights.

How do you exercise your rights? The easiest way to exercise your rights is by submitting a data subject access request, or by contacting us. We will consider and act upon any request in accordance with applicable data protection laws.

Want to learn more about what Ballkaban does with any information we collect? Review the privacy notice in full.


TABLE OF CONTENTS1. WHAT INFORMATION DO WE COLLECT?

Personal information you disclose to us

In Short: We collect personal information that you provide to us.

We collect personal information that you voluntarily provide to us when you express an interest in obtaining information about us or our products and Services, when you participate in activities on the Services, or otherwise when you contact us.

Personal Information Provided by You. The personal information that we collect depends on the context of your interactions with us and the Services, the choices you make, and the products and features you use. The personal information we collect may include the following:
 • names
 • phone numbers
 • email addresses
Sensitive Information. We do not process sensitive information.

All personal information that you provide to us must be true, complete, and accurate, and you must notify us of any changes to such personal information.

2. HOW DO WE PROCESS YOUR INFORMATION?

In Short: We process your information to provide, improve, and administer our Services, communicate with you, for security and fraud prevention, and to comply with law. We may also process your information for other purposes with your consent.

We process your personal information for a variety of reasons, depending on how you interact with our Services, including:


3. WHEN AND WITH WHOM DO WE SHARE YOUR PERSONAL INFORMATION?

In Short: We may share information in specific situations described in this section and/or with the following third parties.

We may need to share your personal information in the following situations:
 • Business Transfers. We may share or transfer your information in connection with, or during negotiations of, any merger, sale of company assets, financing, or acquisition of all or a portion of our business to another company.

4. HOW LONG DO WE KEEP YOUR INFORMATION?

In Short: We keep your information for as long as necessary to fulfill the purposes outlined in this privacy notice unless otherwise required by law.

We will only keep your personal information for as long as it is necessary for the purposes set out in this privacy notice, unless a longer retention period is required or permitted by law (such as tax, accounting, or other legal requirements).

When we have no ongoing legitimate business need to process your personal information, we will either delete or anonymize such information, or, if this is not possible (for example, because your personal information has been stored in backup archives), then we will securely store your personal information and isolate it from any further processing until deletion is possible.

5. WHAT ARE YOUR PRIVACY RIGHTS?

In Short:  You may review, change, or terminate your account at any time.
 
If you are located in the EEA or UK and you believe we are unlawfully processing your personal information, you also have the right to complain to your Member State data protection authority or UK data protection authority.

If you are located in Switzerland, you may contact the Federal Data Protection and Information Commissioner.

Withdrawing your consent: If we are relying on your consent to process your personal information, which may be express and/or implied consent depending on the applicable law, you have the right to withdraw your consent at any time. You can withdraw your consent at any time by contacting us by using the contact details provided in the section "HOW CAN YOU CONTACT US ABOUT THIS NOTICE?" below.

However, please note that this will not affect the lawfulness of the processing before its withdrawal nor, when applicable law allows, will it affect the processing of your personal information conducted in reliance on lawful processing grounds other than consent.

If you have questions or comments about your privacy rights, you may email us at [email protected].

6. CONTROLS FOR DO-NOT-TRACK FEATURES

Most web browsers and some mobile operating systems and mobile applications include a Do-Not-Track ("DNT") feature or setting you can activate to signal your privacy preference not to have data about your online browsing activities monitored and collected. At this stage no uniform technology standard for recognizing and implementing DNT signals has been finalized. As such, we do not currently respond to DNT browser signals or any other mechanism that automatically communicates your choice not to be tracked online. If a standard for online tracking is adopted that we must follow in the future, we will inform you about that practice in a revised version of this privacy notice.

7. DO CALIFORNIA RESIDENTS HAVE SPECIFIC PRIVACY RIGHTS?

In Short: Yes, if you are a resident of California, you are granted specific rights regarding access to your personal information.

California Civil Code Section 1798.83, also known as the "Shine The Light" law, permits our users who are to request and obtain from us, once a year and free of charge, information about categories of personal information (if any) we disclosed to third parties for direct marketing purposes and the names and addresses of all third parties with which we shared personal information in the immediately preceding calendar year. and would like to make such a request, please submit your request in writing to us using the contact information provided below.

If you are under 18 years of age, and have a registered account with Services, you have the right to request removal of unwanted data that you publicly post on the Services. To request removal of such data, please contact us using the contact information provided below and include the email address associated with your account and a statement that you reside in California. We will make sure the data is not publicly displayed on the Services, but please be aware that the data may not be completely or comprehensively removed from all our systems (e.g., backups, etc.).

8. DO WE MAKE UPDATES TO THIS NOTICE?

In Short: Yes, we will update this notice as necessary to stay compliant with relevant laws.

We may update this privacy notice from time to time. The updated version will be indicated by an updated "Revised" date and the updated version will be effective as soon as it is accessible. If we make material changes to this privacy notice, we may notify you either by prominently posting a notice of such changes or by directly sending you a notification. We encourage you to review this privacy notice frequently to be informed of how we are protecting your information.

9. HOW CAN YOU CONTACT US ABOUT THIS NOTICE?

If you have questions or comments about this notice, you may email us at [email protected] or contact us by post at:

Ballkaban
Bangkok / Thailand

10. HOW CAN YOU REVIEW, UPDATE, OR DELETE THE DATA WE COLLECT FROM YOU?

Based on the applicable laws of your country, you may have the right to request access to the personal information we collect from you, change that information, or delete it. To request to review, update, or delete your personal information, please fill out and submit a data subject access request.